Reviews van klanten en/of cursisten

Klanttevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij doen daarom ons uiterste best om alles naar wens te laten verlopen.

We zouden het heel leuk vinden als jij ook jouw ervaring met A Beauty Institute zou willen delen. Alvast bedankt!

Rating: 4.3333333333333 sterren
6 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Kristel Duenk
17 dagen geleden

7 maart,internationale dag van de vrouw, heb ik bij A Beauty Institute deelgenomen aan een fantastische workshop :" aanbrengen en verwijderen van gelpollish. Onze docente Aarti is ontzettend gastvrij,maar bovenal een vrouw met heel veel kennis, ervaring en passie voor hetgeen zij doet. De locatie van A Beaury Institute is goed bereikbaar. Het is een knusse,gezellige,lichte ruimte. Ik heb mijn ogen uitgekeken naar de prachtige productlijn van So Quilty, deze straalt klasse en kwaliteit uit. De workshop was ontzettend leerzaam. Alle stappen werden duidelijk uitgelegd en wij hadden de tijd gekregen om ons werk af te maken. Ik ben blij dat Aarti met haar bedrijf A Beauty Institute op mijn pad is gekomen. Ik ga haar zeker blijven volgen,zodat ik op de hoogte ben wanneer er weer workshops aankomen. Ikzelf ben een beginnende nagelstylliste, maar ik kan Aarti van A Beauty Insitute aan iedereen die wat met nagels wil gaan doen of dit al doet,zeer zeker aanbevelen. Nochmaals ontzettend bedankt voor je enthousiasme,passie,kennis,je gastvrijheid en je geduld. Ik heb genoten en veel geleerd vandaag. ─╣ieve groetjes Kristel. De sterren moeten er 5 zijn,maar hij pakt de kaatste ster naar voor de helft.

Chelchea
8 maanden geleden

Sinds een tijde gebruik ik nu de producten van so quilty. Het is een heel fijn product en is makkelijk in gebruik. Daarbij heeft het ook een prachtige uitstraling en worden de producten snel geleverd! Goede service!

Tara Smit
een jaar geleden

Sinds kort gebruik ik de producten van so quilty, dit is echt top spul blijft goed zitten en makkelijk in gebruik. Ik bestel graag bij a beauty institute hele goede service en snelle leveringen.