Reviews van klanten en/of cursisten

Klanttevredenheid staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij doen daarom ons uiterste best om alles naar wens te laten verlopen.

We zouden het heel leuk vinden als jij ook jouw ervaring met A Beauty Institute zou willen delen. Alvast bedankt!

Rating: 4.5555555555556 sterren
9 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Cleo
2 maanden geleden

Een hele lieve, goede lesgeefster. Genoten van een klein clubje en veel geleerd. Super blij mee

Marianna Niekerk
2 maanden geleden

I had a great experience with the Gel Nails course. Aarti is a very friendly and helpful teacher and is very hands on with helping us create beautiful nails! 🥰

Naomi van Dijkhuizen
2 maanden geleden

Ontzettend fijne cursus gehad!! Goed uitgelegd, en blij met zo’n docent!

Saida Moro
een jaar geleden

Super fijn product en is makkelijk in gebruik. Locatie is goed te bereiken en super schoon

Dayashri
een jaar geleden

De locatie is heel leuk ingericht. Mooie producten en een duidelijke fijne uitleg wat er allemaal mogelijk is bij deze salon!

Jacqueline van den Steen
een jaar geleden

Onlangs een training gehad bij Aarti “hoe gellak aan te brengen”. Bij binnenkomst voelde ik mij gelijk welkom door haar gastvrijheid en vriendelijkheid. In de gesprekken die ik had met haar bleek dat zij een professional is. Zij geeft les op een school en dat kon ik zeker merken. Ze legde heel rustig en duidelijk uit hoe je je nagels moet verzorgen en met gellak behandelen. Vandaag voor het eerst zelf mijn nagels gelakt met gellak en dankzij haar duidelijke uitleg is dit heel goed gelukt. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Coby Vis
een jaar geleden

Ik heb bij deelgenomen aan een cursus nagelstyliste bij Aarti
Wat een geweldige lerares,ze neemt de tijd voor je en legt alles goed uit.
Zo ben ik in contact gekomen met haar producten van so guilty.
Hier ben ik ontzettend tevreden over dat ik meerdere pakketten heb gekocht.
Prachtige spullen en heerlijk om mee te werken.
Ik ben gelijk fan ervan en kijk er naar uit om in de toekomst weer cursussen bij haar te volgen.
Hij pakt maar 4,5 ster maar zeker heeft ze er 5 verdient.

Kristel Duenk
een jaar geleden

7 maart,internationale dag van de vrouw, heb ik bij A Beauty Institute deelgenomen aan een fantastische workshop :" aanbrengen en verwijderen van gelpollish. Onze docente Aarti is ontzettend gastvrij,maar bovenal een vrouw met heel veel kennis, ervaring en passie voor hetgeen zij doet. De locatie van A Beaury Institute is goed bereikbaar. Het is een knusse,gezellige,lichte ruimte. Ik heb mijn ogen uitgekeken naar de prachtige productlijn van So Quilty, deze straalt klasse en kwaliteit uit. De workshop was ontzettend leerzaam. Alle stappen werden duidelijk uitgelegd en wij hadden de tijd gekregen om ons werk af te maken. Ik ben blij dat Aarti met haar bedrijf A Beauty Institute op mijn pad is gekomen. Ik ga haar zeker blijven volgen,zodat ik op de hoogte ben wanneer er weer workshops aankomen. Ikzelf ben een beginnende nagelstylliste, maar ik kan Aarti van A Beauty Insitute aan iedereen die wat met nagels wil gaan doen of dit al doet,zeer zeker aanbevelen. Nochmaals ontzettend bedankt voor je enthousiasme,passie,kennis,je gastvrijheid en je geduld. Ik heb genoten en veel geleerd vandaag. Ĺieve groetjes Kristel. De sterren moeten er 5 zijn,maar hij pakt de kaatste ster naar voor de helft.

Chelchea
2 jaar geleden

Sinds een tijde gebruik ik nu de producten van so quilty. Het is een heel fijn product en is makkelijk in gebruik. Daarbij heeft het ook een prachtige uitstraling en worden de producten snel geleverd! Goede service!

Tara Smit
2 jaar geleden

Sinds kort gebruik ik de producten van so quilty, dit is echt top spul blijft goed zitten en makkelijk in gebruik. Ik bestel graag bij a beauty institute hele goede service en snelle leveringen.